Comunicat Cultul Penticostal

Timp de citit:42 Secunde

Cultul Creștin Penticostal Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România vine cu un comunicat către Comunitățile Regionale Penticostale privind informațiile din spațiul public de înființare a Noului Cult – Adunările lui Dumnezeu. Comunicatul prezintă situația în care persoanele care doresc să adere pe listele de adeziune în Noul Cult, nu pot avea calitatea de membru într-un alt cult, sau asociație religioasă recunoscute în România.

Membrii Cultului Creștin Penticostal trebuie să fie informați că , în conformitate cu Legea nr. 489/2006 privind libertatea religioasă si regimul general al cultelor, semnând o adeziune pentru un Noul Cult își pierd calitatea de membru într-o biserică din cadrul Cultului Creștin Penticostal – B.D.A.R

Mai multe informații despre Noul Cult, puteți accesa pagina oficială a organizației Adunările lui Dumnnezeu din România: www.aog.ro

Despre Autorul Postării

Vocea Creștinilor

administrator
Fericit
Trist
Entuziasmat
Somnoros
Furios
Surpriză

Rating

5 Star
4 Star
3 Star
2 Star
1 Star
0%

Un gând pe "COMUNICAT din partea Cultului Penticostal din România privind Noul Cult ce se înființează – Adunările lui Dumnezeu."

1. A semna lista de adeziune este diferit de a semna pentru susținerea înființării noului Cult.
    Oricine poate semna pentru susținerea înființării, iar aceasta nu presupune adeziunea de la sine la noua organizație, este fara luarea vreunui angajament de a adera la Adunarile lui Dumnezeu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.